Töölön Virettäjä

kuuntelua, keskustelua, konkreettisia neuvoja

Töölön Virettäjä

Yrittäjä tai toimitusjohtaja, saisimmeko olla avuksi? Kokemuksesta tiedämme, että johtaja kokee joskus työssään yksinäisyyttä ja kaipaa kanssa-ajattelua oman organisaation ulkopuolisen ihmisen kanssa. Meillä ei ole tarjota pöhinää, pakettiratkaisuja tai bisnesjargonia, vaan ratkaisuja ja ajatuksia synnyttävää keskustelua.

Tiedämme, että tulevaisuus on täynnä vaihtoehtoja. Niiden löytäminen yksin voi kuitenkin tuntua arjen kapeikoissa mahdottomalta. Kaivamme kysymyksillä esiin sinussa asuvan viisauden ja tarjoamme tarvittaessa käytännönläheisiä neuvoja, mutta vasta kun niitä pyydät. Kanssamme otat itsellesi aikaa, joka tuottaa oivalluksia ja päätöksentekoa avartavaa ajattelua. Haastamme sinua miettimään, mikä voisi olla toisin ja mitä se tarkoittaisi käytännössä.

Sinun ja yrityksesi suunta selkeytyy.

Sinä tuot keskusteluun aiheet - ne, jotka juuri nyt ovat sinulle merkityksellisiä ja joita paljon pohdiskelet. Me puolestaan tuomme mukaan monipuolisen kokemuksemme johtamisesta ja mikä tärkeintä, kykymme oivalluttaa sinua katsomaan asioita vaihtoehtoiselta näkökulmalta


Leo Tolstoin klassikko, Anna Karenina alkaa lauseella ”Kaikki onnelliset perheet muistuttavat toisiaan, jokainen onneton perhe on onneton omalla tavallaan”.
Se muistuttaa meitä siitä, että eri yrityksille ja yrittäjille ei ole olemassa yhtä universaalia tapaa auttaa, vaan jokainen tilanne on uniikki.

Ja mitä sitten tehdään?

Virettäjällä ei ole valmista agendaa. Tärkeintä on kuuntelu. Tapoja auttaa on monia. Joskus se voi olla suoria neuvoja, joskus ajatusten herättämistä, toisinaan valmentamista ja vaikka kokemuksien jakamista ja vertailua. Tai vaikka sitä, kuuntelemista. Mutta aina ensin jutellaan, se ei maksa mitään.

Hinnoittelu

Virettäjän veloitus on yksinkertainen

239
/h
  •  

Virettäjät


Mika Aittamäki

Mikan spesialiteettia on suunnan muutokset, kasvun etsiminen, kriisit ja kohtalon hetket. Mika on keitetty monissa liemissä. Hän on ollut johtavassa asemssa Telecom -alalla, kun it kupla puhkesi 2000 luvun alussa. Rekrytoinnin ja henkilövuokrauksen parissa kun maailman talous romahti 2008 ja tuottamassa myynnin palveluita kun kasvokkain myynti loppui pandemian alkaessa 2020.

Aina ei onneksi ole koko yritystä ulkopuolelta  lamauttavia kriisejä, mutta pienemmätkin ongelmat saattavat muodostua pitkäkestoisiksi harmeiksi ja todellisiksi toiminnan esteiksi, ajoankkureiksi. Tällaisissa tilanteissa apuajattelu on tuoretta ilmaa arjen paineen aiheuttamaan hapettomaan tilaan.

Mika on monipuolinen ajattelija, joka on 25 vuotta kestäneen johtajauransa aikana joutunut muuttamaan omia näkemyksiään ja periaatteitaan moneen otteeseen, jotta olisi voinut oppia enemmän. Mika onkin sanonut, että hän on tehnyt todennäköisesti kaikki johtamiseen liittyvät virheet, ainakin kerran, jonka vuoksi hän nyt jakaa kokemuksiaan. "Haluan antaa johtajille ja yrittäjille kokemuksen tuomaa näkemystä, jotta voidaan oppia myös pään kautta, eikä aina kantapään kautta"

Viimeisinä vuosina Mika on myös opiskellut Stressin hallinnan asiantuntijaksi, jotta hän voisi yhä paremmmin tuoda apua niihin arjen ahtaisiin tilanteisiin, jossa yrittäjä ja johtaja on useimmiten yksi. Soita Mikalle saat varmasti uusia eväitä ja ajatuksia.

+358 40 869 0188
[email protected]

Susanna Paloheimo

Susanna tietää kokemuksesta, miten ihmiset saadaan mukaan isoihin ja pieniin uudistuksiin. Hän tukee, haastaa, kuuntelee ja herättää oivalluksia. Susanna näkee nopeasti ison kuvan ja sanoittaa sen ihmisten kielelle. Hän haluaa jakaa osaamistaan, jotta muiden yrittäjien ja johtajien ei tarvitse oppia kaikkea kantapään kautta. Monesti avain kasvuun löytyy tarkastelemalla yritystä asiakkaan silmälasien läpi

Susanna on myyntimiehen tytär ja myllärin pojantytär. Hän on oppinut jo kotona, että asiakkaan kuuntelu ja erinomainen palveleminen ovat kaiken a ja o. Susannalla on kokemusta oman yrityksen kasvattamisesta ja hallitustyöstä sekä muutosjohtajan työstä niin perheyrityksessä kuin suuryrityksessäkin.

Hänen monipuolisesta työkalupakistaan löytyvät keinot yrityksen kehittämiseen ja uudistamiseen. Joskus keinot koskevat johtamisen tai asiakaskokemuksen parantamista, joskus muutostarinan synnyttämistä ja tehokasta toimeenpanoa, toisinaan taas oman kulman löytämistä vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Hän ymmärtää liiketoimintaa ja johtajan arkea syvällisesti. Tuumaustauko ja yhdessä ajatteleminen on tarpeen jokaiselle johtajalle. Yksin ei tarvitse pähkäillä, miksi, miten ja mitä seuraavaksi pitäisi tehdä.

Tuumaustauko Susannan kanssa selkeyttää ajatuksia ja auttaa valitsemaan kasvun ja muutoksen kannalta tärkeimmät teot.

+358 45 670 9561

Henry Liukko-Sipi

Henry on Nexetic Oy:n toimitusjohtaja ja osakas.

Tervetuloa Henryn maailmaan – Yrittäjien Sparraaja. Kohtaamme elämässä monia haasteita ja elämä kai lopulta kesyttää meistä jokaisen, niin Henrynkin. Hän on 46-vuotias kolmen tyttölapsen isä, joka on oppinut, kuinka nousta takaisin kanveesista hymy huulilla. Henryn ainutlaatuinen kokemus Saas-liiketoiminnasta kolmelta eri vuosikymmeneltä tekee hänestä asiantuntijan alalla. Henry tuntee erilaiset myyntimallit kuin omat taskunsa: kumppanimallit, suoramyynti, jälleenmyynti, distit ja varrit ovat hänelle tuttua kauraa. Hän on tehnyt liiketoimintaa kaikilla mantereilla, ja hänen inhimillinen otteensa on aina ollut menestyksen avain. Henry ymmärtää, että myynti perustuu ihmisten välisten suhteiden rakentamiseen. Koronapandemia muutti myynnin pelisäännöt. Henry tiimeineen on viime vuodet harjoitellut, kuinka olla lähellä asiakkaita etänä. Skaalautuvuus on tärkeää, mutta Henry muistuttaa, että liiketoiminnan taustalla on aina ainutlaatuinen ihminen, jota ei voi monistaa.

Jos tarvitset sparrausta pilvimarkkinapaikkojen myynnin haasteissa, yrittäjyys etoo muuten vaan tai kaipaat neuvoja myyntijohtajan rekrytoinnissa, Henry on juuri se vastinpari, jota tarvitset.

+358 44 535 2121

ota yhteyttä

Lähetä viestisi lomakkeen tai sähköpostin kautta. Voit vaihtoehtoisesti soittaa sekä laittaa viestiä Whatsapp-viestillä. 

Töölön Vire

Töölön Vire | Human Results | Henkilöstöhallinnon kokenut ammattilainen. Henkilöstöhallinnon kokenut ammattilainen käytössäsi, kaikissa henkilöstöhallinnon kiemuroissa. Ei pönötystä, ei jargonia eikä selittelyä. katse tuloksissa ja tavoitteet kiikarissa.

Yhteystiedot

Töölön Vire & Voima Oy
Y-tunnus: 3017163-6

[email protected]
+358 40 700 4826

Töölön Vire

Töölön Vire | Human Results | Henkilöstöhallinnon kokenut ammattilainen. Henkilöstöhallinnon kokenut ammattilainen käytössäsi, kaikissa henkilöstöhallinnon kiemuroissa. Ei pönötystä, ei jargonia eikä selittelyä. katse tuloksissa ja tavoitteet kiikarissa.

Yhteystiedot

Töölön Vire & Voima Oy

Temppelikatu 8, Töölö, 00100 HKI

Y-tunnus: 3017163-6

[email protected]
+358 40 700 4826

Yhteistyökumppanit

Copyright © 2023 
Töölön Vire & Voima Oy

Tietosuojakäytäntö
Scroll to Top